Monday, November 19, 2012

Ιδεολογία. Καθήκον. Τρόποι χρηματοδοτήσεως του πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας


1.Ιδεολογία
Στο άρθρο «Η έλλειψη εθνοκεντρισμού αποτελεί την κύρια παθογένεια των νεο-Ελλήνων», αναφερθήκαμε στο μείζον αίτιο της σημερινής παρακμής του Ελληνισμού.
Οι αυθεντικές αξίες του Ελληνισμού δεν εκπροσωπούνται από κάποιο πολιτικό κόμμα. Υπάρχουν κόμματα που υπερασπίζονται το Ελληνικό Έθνος αλλά όχι την Ελληνική Φυλή.
Άλλα κόμματα υποστηρίζουν την Ελληνική Φυλή, όχι όμως την Ελληνική Θρησκεία.
Άλλα κόμματα υποστηρίζουν την Ελληνική εργατική τάξη, αλλά όχι τα Ελληνικά προϊόντα και τις Ελληνικές επιχειρήσεις.
Άλλα κόμματα υποστηρίζουν την Ελληνική επιχειρηματικότητα, αλλά αρνούνται να υποστηρίξουν το Ελληνικό νόμισμα, την δραχμή.
Άλλα κόμματα υποστηρίζουν την δραχμή, αλλά αρνούνται να υποστηρίξουν την απελευθέρωση των υποδούλων Ελληνικών πληθυσμών και  εδαφών, όπως είναι η κατεχομένη Κύπρος.
Τέλος τα περισσότερα αντιμνημονιακά κόμματα υποστηρίζουν την κατάργηση του μνημονίου και καταδικάζουν την ξένη κατοχή της Πατρίδος μας, αλλά αρνούνται να υποστηρίξουν τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Περιορίζονται σε κυνοβουλευτικές αψιμαχίες.
Θεωρούν μονόδρομο τις εκλογές και την κατοχική νομιμότητα, παρά την τυπική κατάργηση της «Ελληνικής» βουλής από την Τρόϊκα. Γι’ αυτά τα κόμματα ο πολιτικός αγών ξεκινά και τελειώνει στις κοινοβουλετικές εκλογές. Είναι τόσο ανίκανα που ζητούν εκλογές εν μέσω γενοκτονίας του Ελληνικού Λαού.
Ο σκληρός ιδεολογικός πυρήνας του πολιτικού φορέως της Εθνεγερσίας θα υπερασπίζεται το Ελληνικό Έθνος, την Ελληνική Θρησκεία, την Ελληνική Φυλή, το Ελληνικό Νόμισμα, την Ελληνική τέχνη και αισθητική, την Ελληνική Γλώσσα, τον Ελληνικό Πολιτισμό, την Ελληνική επιχειρηματικότητα, την Ελληνική εργατική τάξη και αγροτιά, την Ελληνική παραγωγική βάση, τον Ελληνικό ορυκτό πλούτο, την Ελληνική επικράτεια συμπεριλαμβανομένων των υποδούλων αδελφών μας, την Ελληνική ομογένεια στο εξωτερικό, την Ανεξαρτησία του Ελληνικού Έθνους-κράτους, την Ελληνική Ιδεόσφαιρα και το Ελληνικό Έθος.
Σε αυτή την δύσκολη στιγμή του ενδόξου Ελληνικού Έθνους, ο πολιτικός φορέας θα αναλάβει το βαρύ φορτίο της Εθνεγερσίας. Ο ΕθνικοΑπελευθερωτικός Αγών ως συνέχεια των Αγώνων του 1821, θα είναι ο κεντρικός άξων της πολιτικής μας.

Αρκετοί Έλληνες έχοντας ελλειπή πληροφόρηση και παιδεία, ψηφίζουν κόμματα τα οποία αδιαφορούν για τις Ελληνικές αξίες και τα Ελληνικά Ιδανικά. Και ύστερα προδομένοι από τα συγκεκριμένα κόμματα, δυσκολεύονται να κατανοήσουν ότι βασική αιτία της προδοσίας ήταν ότι εξ αρχής πρέσβευαν αλλότριες δοξασίες. Είναι αναμενόμενο να υποστούν καταστροφή και προδοσία.

Το τεράστιο πολιτικό κενό θα καλύψει ο πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας. Θα απελευθερώσουμε τον Ελληνικό Λαό από αλλότριες δοξασίες, και θα αποκαταστήσουμε το μεγαλείο του Ελληνικού Έθνους.

2.Καθήκον
Η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που εξέδωσε η κατοχική κυβέρνηση σήμανε και τυπικώς την κατάργηση του κοινοβουλίου. Ένα κοινοβούλιο που έχει πλήρως απονομιμοποιηθεί στα μάτια του Λαού, με εντολή των Τροϊκανών. Δεν έχει καμμία εξουσία, καμμία αρμοδιότητα. Το μόνο που του επιτρέπουν είναι να επικυρώνει τις αποφάσεις του 4ου Ράιχ.
Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη θα κλείσουν τα στόματα όλων των κοινοβουλευτικών κρεττίνων που τόσους μήνες ηρνούντο την ανάγκη Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνος. Προέβαλαν την δικαιολογία των εκλογών. Τώρα πια δεν έχουν κανένα πρόσχημα.
Όλες οι πληροφορίες από το εξωτερικό συγκλίνουν στο γεγονός ότι η δωσίλογη κυβέρνηση Σαμαρά έχει συμφωνήσει να εγκαταστήσει στην Ελλάδα την ευρωστρατοχωροφυλακή και συγχρόνως να προσλάβει ιδιωτικές εταιρείες μισθοφόρων, οι οποίες θα αρχίσουν το αιματοκύλισμα του Ελληνικού Λαού.
Είναι βέβαιο πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά σε συνεργασία με λαθροεποίκους και δωσίλογους θα προσπαθήσει να συντρίψει κάθε εστία Εθνικής Αντιστάσεως.
Με πρόσχημα τα εικονικά χρέη προς το δημόσιο μέσω φοροληστρικών επιδρομών, θα βάζουν τους Έλληνες στην φυλακή και εκεί θα τους επιβάλλουν καταναγκαστική εργασία. Έτσι θα αποπληρώνεται το εικονικό χρέος και θα δημιουργούνται νέοι σκλάβοι. Με το πρόσχημα των φόρων θα κάνουν ευρεία χρήση της καταναγκαστικής εργασίας οι τροϊκανοί βάρβαροι.
Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις για τον πολιτικό φορέα της Εθνεγερσίας δεν υπάρχει μέσος δρόμος. Το καθήκον που η Μοίρα μας έταξε είναι να φέρουμε εις πέρας τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Όποιος δεν είναι με την Επανάσταση, είναι συνεργάτης των κατακτητών και εχθρός του Ελληνικού Έθνους. Όποιος αρνείται να υπερασπιστεί τον Λαό και την Πατρίδα με κάθε μέσον, είναι εχθρός προς εξόντωση.
Στην γενοκτονία που υφίσταται ο Ελληνικός Λαός θα απαντήσουμε με σκληρά αντίποινα. Οι δωσίλογοι θα έχουν την τύχη των προδοτών.
3. Τρόποι χρηματοδοτήσεως του φορέως της Εθνεγερσίας
Εφόσον μιλάμε για ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, οι κλασικοί τρόποι χρηματοδοτήσεως κομμάτων όπως τα κουπόνια, είναι ανεπαρκείς για τον ιερό σκοπό μας.
Η Ελληνική και ξένη ιστορία διαφωτίζει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.
Πρέπει άμεσα να τυπώσουμε εθνικό νόμισμα και να το κυκλοφορήσουμε αναγκαστικώς στην Ελληνική επικράτεια, παρά και ενάντια στην κατοχική κυβέρνηση. Αν είναι δύσκολο να τυπωθεί στο εσωτερικό, να συμφωνήσουμε με ξένους προμηθευτές για την προσωρινή εκτύπωση σε ξένες μηχανές.
Να κυκλοφορήσουμε ταμειακά γραμμάτια που θα έχουν τον ρόλο υποσχετικής από την Προσωρινή Επαναστατική Κυβέρνηση, και όσους φορείς συνεργαστούν στο εγχείρημα.  
Να εκδώσουμε άμεσα Επαναστατικά Ομόλογα, μικρής ονομαστικής αξίας, στον κομιστή, με υπόσχεση αποπληρωμής όταν απελευθερωθεί η Πατρίδα από την ξένη κατοχή. Τέτοια ομόλογα κυκλοφορούν σε κάθε επαναστική περίοδο και λειτουργούν ως πιστωτικό εργαλείο για να ανεφοδιαστεί ο Επαναστατικός Στρατός και ο πληθυσμός με είδη πρώτης ανάγκης.
Οργάνωση εμπορικού δικτύου προϊόντων και επιχειρήσεων που θα ελέγχωνται απο τον πολιτικό φορέα της Εθνεγερσίας, το οποίο θα λειτουργεί ως κλειστό κύκλωμα. Παραγωγοί, έμποροι, εργαζόμενοι, θα είναι υποχρεωτικώς και αποκλειστικώς Έλληνες. Αφού πληρωθούν τα έξοδα, το κέρδος θα διατίθεται στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.
Απαλλοτρίωση από τις τράπεζες και τις εφορίες των κατακτητών των χρημάτων που μας έχουν κλέψει. Απαλλοτριώνουμε κάθε υλικό μέσον που διαθέτει ο κατακτητής και το χρησιμοποιούμε για τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.
Κάθε μέρα που περνά μας φέρνει εγγύτερα σε κατά μέτωπον σύγκρουση με το κατοχικό καθεστώς. Δεν  υπάρχει περιθώριο υποχωρήσεως. Δεν κινδυνεύει πια ο μισθός μας, το διαλυμένο κράτος, και το καταλυμένο σύνταγμα. Τώρα πιά κινδυνεύει το Έθνος.
Ιφικράτης Αμυράς
19-11-2012
ΥΓ. Όσοι εξ ημών τάσσονται ανενδοιάστως στο πλευρό του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος με βάση τα ιδεολογικά προτάγματα που ανεφέρθησαν, οφείλουμε να αφοσιωθούμε άμεσα στην λεπτομερή οργάνωση του Εθνικού Αγώνος
Επικοινωνία: 6932353329
http://iphicratisamyras.blogspot.com

No comments:

Post a Comment