Wednesday, January 16, 2013

Όσοι καταδικάζουν την επαναστατική βία, καταδικάζουν τον εαυτό τους και την Ελλάδα σε θάνατο


Εξαιτίας του προσφάτου ενόπλου κτυπήματος στα γραφεία της ΝΔ στην Συγγρού, η κατοχική κυβέρνηση απαίτησε δηλώσεις υποταγής απ’ όλα τα κόμματα. Ζήτησε να της αναγνωρίσουν ότι το μονοπώλιο της βίας της ανήκει, και ουδείς επιτρέπεται να της το αμφισβητεί.
Φυσικά οι πολιτικάντηδες της καθεστωτικής αριστεράς έσπευσαν να της το αναγνωρίσουν με χαρακτηριστική δουλοπρέπεια.
Ο Λαός όμως δεν πέφτει σε τέτοιες παγίδες. Όποιος καταδικάζει την Εθνική Αντίσταση και την νόμιμη βία εναντίον του κατοχικού καθεστώτος, καταδικάζει τον εαυτό του και την Ελλάδα σε θάνατο.
Όποιος αρνείται στον Ελληνικό Λαό το δικαίωμα ενόπλου αντιστάσεως στην κρατική τρομοκρατία, είναι προδότης. Όποιος απαιτεί ειρηνική υποταγή στην ξένη κατοχή, αποπροσανατολίζει τον Λαό από το ιερό καθήκον του ΕθνικοΑπευλεθερωτικού Αγώνος. Όποιος προτρέπει τον Ελληνικό Λαό να αποδεχθεί την γενοκτονία του αμαχητί, πρέπει να εξοντώνεται. Χωρίς έλεος. Όποιος αναγνωρίζει στην κατοχική κυβέρνηση το δικαίωμα να συλλαμβάνει, να δικάζει, και να φυλακίζει Επαναστάτες της Εθνεγερσίας, είναι εχθρός του Έθνους.
Οι συνεργάτες των κατακτητών πρέπει να εξολοθρεύωνται με κάθε κόστος.  
Ως συνήθως μετά από κτυπήματα σαν αυτό στα γραφεία της ΝΔ, η καθεστωτική προπαγάνδα μιλά για ξένους πράκτορες, για προβοκάτορες που θέλουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, και λοιπές ανοησίες.
Και ενώ έπιασαν τόσα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς, συνεχίζουν το παραμύθι για παρακρατικούς. Σκοπός της καθεστωτικής προπαγάνδας είναι να πείσει τον Λαό ότι δεν υπάρχουν αληθινοί επαναστάτες που πολεμούν το κατοχικό καθεστώς, και ότι τάχα όλοι είναι υποκινούμενοι από σκοτεινά κέντρα.
Και αν υπάρχουν επαναστάτες, αυτοί είναι «περιθωριακοί», «αναρχικοί», «τρομοκράτες», κλπ.   
Αλλά το πασιφανές δεν αποκρύπτεται πιά. Όπου και αν στραφείς, σε κάθε παρέα, σε κάθε γειτονιά, τα ερωτήματα περιστρέφονται γύρω από το πώς και το πότε θα γίνει η παλλαϊκή εξέγερση.
Μετά από τέτοιο ορυμαγδό νεοφιλελεύθερων μέτρων εις βάρος του Λαού με πρόσχημα την κατάργηση των κρατικών μονοπωλίων, θα ήταν παράδοξο να μην καταργηθεί και το κρατικό μονοπώλιο στην χρήση βίας. Αφού ιδιωτικοποιείται το νερό, το ρεύμα, η υγεία, η παιδεία, οι εφορίες, τα πολιτιστικά μνημεία, τα νησιά μας, είναι απολύτως φυσιολογική και η αποκρατικοποίηση της βίας.
Μέχρι στιγμής το πρόβλημα στην Ελληνική Εθνεγερσία είναι ότι αρκετοί δεξιοί πατριώτες, αντί να συμμετάσχουν στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, πέφτουν στην παγίδα της κατοχικής κυβερνήσεως που εκμεταλλεύεται τα αντικομμουνιστικά τους αντανακλαστικά, και διασπά το ΕθνικοΑπελευθερωτικό Μέτωπο.
Το ζήτημα είναι να συμμετάσχουν στον ένοπλο Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα και στρώματα από την δεξιά και το κέντρο. Δεν αποτελεί δικαιολογία για τους δεξιούς ότι μέχρι στιγμής τα κτυπήματα ενάντια στο κατοχικό καθεστώς προέρχονται από τον αναρχικό και τον αριστερό χώρο.
Στην Ελληνική Επανάσταση όποιος παραμένει ουραγός φέρει την ευθύνη για το κακό που υφίσταται η Μητέρα Ελλάδα.  
Δεν επιτρέπεται να ταυτίζεται υποσυνειδήτως ο δεξιός ή ο κεντρώος ή ο εθνικιστής πολίτης με την κατοχική κυβέρνηση επειδή ενδεχομένως αντιπαθεί την Αριστερή ιδεολογία.
Στην Εθνεγερσία συμπλέουν διαφορετικές ιδεολογικές συνιστώσες και ζυμώνουν το εκρηκτικό ανθρώπινο υλικό μέχρι να επιτευχθεί η τελική έφοδος.
Τα άμεσα καθήκοντα των στρατηγικών σχεδιαστών της Εθνεγερσίας είναι τα εξής:
Να νομιμοποιούν κάθε πλήγμα ενάντια στο κατοχικό καθεστώς απ’ όποιον και αν προέρχεται, από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά.
Να αποκαλύπτουν στον Λαό το πραγματικό δίλημμα: «επαναστατική βία ή κατοχική βία».
Να καλούν τον Λαό να αντισταθεί με κάθε μέσον στην γενοκτονία που υφίσταται.
Να καλούν τον Λαό να οργανώσει πολιτοφυλακές και να συλλάβει τα μέλη της κατοχικής κυβερνήσεως με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.
Να καταδικάζουν μετά βδελυγμίας τα γιουσουφάκια της καθεστωτικής αριστεράς και της καθεστωτικής δεξιάς, τα οποία καλούν τον Λαό σε άνευ όρων υποταγή στους κατακτητές.
Να καταδικάζουν κάθε αντιπολιτευτική καταδίκη της βίας, ως καταδίκη της Εθνικής Αντιστάσεως.
Να απονομιμοποιούν το κατοχικό κοινοβούλιο και τις κατοχικές εκλογικές διαδικασίες ως δοτούς και ξενόδουλους θεσμούς, τους οποίους ο Λαός πρέπει να καταργήσει πάραυτα ώστε να συγκροτήσει ελεύθερους πολιτειακούς θεσμούς μέσα από μία Επαναστατική Συντακτική Εθνοσυνέλευση.

Ιφικράτης Αμυράς

2 comments:

  1. Εύγε!Συμφωνώ απολύτως!

    ReplyDelete
  2. Aντί σχολίου http://horsebackarcherygr.blogspot.gr/2013/01/h.html

    ReplyDelete