Friday, February 8, 2013

Οργάνωση ξεχωριστού ληξιαρχείου μόνον για Έλληνες και έκδοση διαφορετικών ταυτοτήτων


Έχω γράψει πολλάκις ότι η ανάπτυξη Ελληνικής συνειδήσεως απαιτεί οι Έλληνες να εφοδιασθούν με διακριτό νομικό κώδικα.
Η σωτηρία της Ελληνικής διαφορετικότητος και η σφυρηλάτηση της Ελληνικής Συνέχειας είναι ένας καθημερινός πόλεμος. Δίνουμε μάχη ενάντια στον Χρόνο.
Κάθε μέρα που περνά, τα μισελληνικά κτήνη που μας καταδυναστεύουν προσπαθούν να μπασταρδέψουν τον Ελληνικό Λαό. Προσπαθούν να δώσουν ιθαγένεια και αστυνομικές ταυτότητες σε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους χωρίς να αναφέρεται η εθνική τους καταγωγή, για να μην υπάρχει διάκριση μεταξύ Ελλήνων και μη-Ελλήνων.
Τα ήθη και έθιμά μας, η ενδογαμία, η Ελληνική Θρησκεία, η ξεχωριστή πολιτική μας οργάνωση, θα βοηθήσουν να διαφυλάξουμε την διαφορετικότητα και την συνέχεια του Ελληνικού Έθνους.
Αλλά πάση θυσία χρειαζόμαστε ξεχωριστό Ληξιαρχείο και έκδοση διαφορετικών αστυνομικών ταυτοτήτων για να διαφοροποιηθούμε από τους αλλοεθνείς.
Καλώ όλες τις Ελληνικές Κοινότητες ανά την υφήλιο να δημιουργήσουν ξεχωριστά ληξιαρχεία και διαφορετικές ταυτότητες. Το ληξιαρχείο και η έκδοση ταυτότητος πρέπει να περιλαμβάνει γενεαλογικό δέντρο τουλάχιστον 5 γενεές πίσω, εθνικότητα και των δύο γονέων, θρήσκευμα, τόπο καταγωγής, ώστε να γνωρίζουμε ποιός ανήκει στο Ελληνικό Έθνος και ποιός όχι.
Αυτή η υποχρέωση πέφτει στους ώμους του Ελληνικού Ιερατείου και στις Ελληνικές Κοινότητες ανά τον κόσμο. Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας έχει ως προτεραιότητα την δημιουργία ηλεκτρονικής βάσεως δεδομένων που θα λειτουργεί ως Εθνικό Μητρώο αποκλειστικώς για Έλληνες, και θα εφοδιάζει τους πολίτες με διακριτή ταυτότητα ώστε να ξεχωρίζουν από τους μη-Έλληνες που αποκτούν αστυνομικές ταυτότητες.     
Η ταυτότητα που θα εκδίδεται αποκλειστικώς για Έλληνες θα βοηθά στην εύρεση εργασίας και στην διατήρηση της αγνότητος της Ελληνικής Φυλής καθώς θα αποφεύγωνται ευκολώτερα οι επιγαμίες.
Με την δημιουργία ξεχωριστού Ελληνικού Ληξιαρχείου εκτός από την διαφύλαξη της εθνικής μας ταυτότητος ωθούμε τον Λαό να αναδείξει τις τεράστιες ικανότητές του στην διοίκηση της Ελληνικής Πολιτείας.
Θα απονομιμοποιήσουμε τα έγγραφα, τις αποφάσεις, και τις σφραγίδες του σάπιου καθεστώτος που απονέμει Ελληνική ιθαγένεια σε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους εισβολείς. Θα διαχωριστούμε από τους κατακτητές και τις ορδές των εποίκων αποκτώντας αυτονομία στην καταγραφή και απόδοση εθνικής ταυτότητος.
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλοθρήσκους. Το κατοχικό καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.
Η Ελληνική απάντηση στο πρόβλημα είναι η δημιουργία ενός νέου, ανεξάρτητου, Ελληνικού Ληξιαρχείου, που θα υπηρετεί τις ανάγκες όλων των Ελλήνων ανά τον κόσμο. Σε αυτό το ληξιαρχείο θα καταγράφωνται μόνον Έλληνες, και θα αντικαταστήσει βαθμιαίως το νοθευμένο ληξιαρχείο του ρωμέικου ψευδοκράτους.
Συγχρόνως θα ενισχυθεί η έρευνα των γενεαλογικών δέντρων των Ελλήνων ώστε να προστατευθεί η ενδογαμία, η Ελληνική διαφορετικότητα και η Ελληνική Συνέχεια, πολιτιστική και βιολογική.

Ιφικράτης Αμυράς

1 comment:

  1. Ιφικράτη συμφωνώ.
    Κανένας μέχρι σήμερα δέν έχει αναφέρει τόν πληθυσμό τών ΕΛΛΗΝΩΝ...
    Όσον αφορά τούς πρόσφυγες, οι πάντες ομιλούν γιά 500.0000 μόνο.
    Η γνώμη μου είναι ότι στήν ΕΛΛΑΔΑ μου υπάρχουν πάνω από 7.000.000 σκουπιδόσακούλες... κάθε λατσόνα τής γής...
    ΕΡΩΣΘΕ
    stavretta

    ReplyDelete