Sunday, October 27, 2013

Πώς επιβάλλουμε την Ιδέα της Εθνικής Ανεξαρτησίας

Έξοχο υπόδειγμα πατριωτικής προπαγάνδας από Λιβανέζα τραγουδίστρια: 



Από την αρχή που υπετάχθη η χώρα μας στο Μνημόνιο αρκετοί πατριώτες αφυπνίστηκαν και ζητούν Εθνική Ανεξαρτησία. Ένα σύνθημα που είχε ξεχαστεί για αρκετό καιρό.
Αν όμως μετρήσουμε τον χρόνο, και την ενέργεια που δαπάνησαν οι πατριώτες για πολιτικούς λόγους μετά τον Μάιο του 2010, θα διαπιστώσουμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των διαθεσίμων πόρων σπαταλήθηκε στο να καταγγέλουν τον εχθρό, αντί να επιβάλλουν την δική τους Ιδέα.
Αφού δεν υπήρξε κάποια πολιτική αλλαγή, τώρα ψάχνουν απαντήσεις για το δέον γενέσθαι.
Θα τους βοηθήσουμε με τον εξής παραλληλισμό: οι ανθρώπινες κοινωνίες μοιάζουν με τα αντικείμενα στην Φυσική. Αν δεν ασκηθεί μία ισχυρή δύναμη επάνω τους που θα αλλάξει τα δεδομένα, παραμένουν ακίνητα ή κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση.
Επομένως η Ιδέα της Εθνικής Ανεξαρτησίας που θέλουμε να επιβάλλουμε στην Ελληνική κοινωνία, μοιάζει με μία δύναμη που διαρκώς πρέπει να ασκείται πάνω της για αλλάξει πορεία.
Με το να επαναλαμβάνουν οι πατριώτες «ο Σαμαράς προδίδει την Ελλάδα», αυτό από μόνο του δεν πρόκειται να αλλάξει την κατάσταση.
Πρέπει να δαπανήσουμε χρόνο, ενέργεια, και χρήμα, ώστε η Ιδέα της Εθνικής Ανεξαρτησίας να μετατραπεί σε δύναμη που θα εισβάλλει στις ψυχές όλων των Ελλήνων και θα τους αλλάξει την συμπεριφορά.
Η Ιδέα ως εικόνα. Παρουσιάζουμε την εικόνα της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Σε ηλεκτρονική μορφή μπορούμε να δημιουργήσουμε εικόνες της Ανεξαρτησίας που να την αναπαριστά μία όμορφη Αμαζόνα με πολεμική αρετή. Η Εθνική Ανεξαρτησία ως εικόνα πρέπει να είναι παντού, στους τοίχους, στα κοινωνικά δίκτυα, στις εφημερίδες, στα περιοδικά, στις μπλούζες, στις σχολικές τσάντες, στα κινητά τηλέφωνα.
Η Ιδέα ως ενσάρκωση. Η Εθνική Ανεξαρτησία πρέπει να ενσαρκώνεται από προσωπικότητες όλων των κλάδων: καλλιτέχνες, δασκάλους, στρατιωτικούς, οικονομολόγους, επιχειρηματίες, πολιτικούς, συνδικαλιστές, δημοσιογράφους. Στην αρχή αυτές οι προσωπικότητες δεν θα ανήκουν στις ελίτ. Θα ανήκουν στα κατώτερα ή μεσαία κοινωνικά στρώματα. Αλλά όσο αναπαράγεται η Ιδέα, τόσο θα κατακτά προσωπικότητες ανωτέρων κοινωνικών στρωμάτων. Ξεκινάμε από τον νηπιαγωγό, για να κατακτήσουμε τον πρύτανη του πανεπιστημίου.

Οι εκπρόσωποι διαφόρων κοινωνικών φορέων να εμφανίζωνται συχνώς στα μμε και να διατρανώνουν ότι αγωνίζονται για Εθνική Ανεξαρτησία. Μόνον τότε θα δημιουργηθεί κοινωνικό ρεύμα και μιμητισμός.
Η αναφορά στο ζήτημα της Εθνικής Ανεξαρτησίας από ωρισμένους πατριώτες διανοουμένους δεν αρκεί. Πρέπει η Ιδέα να ενσαρκώνεται καθημερινώς. Στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες εξωραϊστικοί σύλλογοι, μπορούν μία φορά τον μήνα να διοργανώνουν εκδηλώσεις για την επίτευξη της Εθνικής Ανεξαρτησίας.       
Η Ιδέα ως ηθική αξία. Η Εθνική Ανεξαρτησία πρέπει να κατέχει κεντρική θέση στον αξιακό κώδικα του Ελληνικού Λαού. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να στιγματίζουμε όσους ζητιανεύουν δάνεια από τους Ευρωπαίους. Είναι ζήτημα ηθικής τάξεως η επαναφορά του εθνικού νομίσματος, για να σταματήσει επιτέλους η εθνική επαιτεία.
Πρέπει να στιγματίζουμε όσους αυτοκτονούν κατά μόνας λόγω της κρίσεως. Αν θέλουν οπωσδήποτε να πεθάνουν, ας το πράξουν στο πεδίο της τιμής, παίρνοντας μαζί τους στον θάνατο αρκετούς δωσίλογους. Η Ιδέα της Εθνικής Ανεξαρτησίας εξυμνεί τον Ηρωικό θάνατο, ποτέ τον δειλό θάνατο.   
Η Ιδέα ως δράση στους δρόμους. Αφού καυτηριάσουμε ως γελοίες και αντεθνικές τις 24ωρες κλαδικές απεργίες εκτονώσεως των εργαζομένων, πρέπει να οργανώνουμε μαζικές δυναμικές διαδηλώσεις με σύνθημα την Εθνική Ανεξαρτησία.  
Η Ιδέα ως πρότυπο μύθου. Ο Μύθος είναι το καλούπι που μορφοποιεί χαρακτήρες. Είναι το όχημα πάνω στο οποίο θα ανεβούν εμπνευσμένοι ηγέτες που θα καθοδηγήσουν τις αφηνιασμένες μάζες στην ανατροπή των τυράννων.
Οι πατριώτες δεν έχουν δουλέψει καθόλου πάνω σε αυτό το τεραστίας σημασίας προπαγανδιστικό πεδίο. Ήδη έπρεπε να κυκλοφορούν εκατοντάδες ιστορίες κόμικς και μυθιστορήματα, όπως ήταν ο Μικρός Ήρως, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Θαλάσση, το «παιδί-φάντασμα».
Έφηβος, ορφανός, άριστος γνώστης πολεμικών τεχνών, διεξάγει αγώνα υπέρ της Ελευθερίας ενάντια στην τριπλή κατοχή της Πατρίδος μας.
Αυτό το ελληνικό κόμικ, είναι υπόδειγμα για αρκετούς πατριώτες που δεν κατανοούν γιατί φεύγουν οι νέοι στο εξωτερικό. Όχι επειδή είναι «καλοπερασάκηδες» όπως κάποιοι γηραιότεροι τους κατηγορούν. Αλλά επειδή δεν έχουν ηρωικά πρότυπα που να τους παρακινήσουν να αγωνιστούν μέχρι τελευταίας ρανίδος υπέρ βωμών και εστιών. Επειδή δεν κυκλοφορούν αρκετά Ελληνικά κόμικς με ηρωικές ιστορίες για την σημερινή κατεχομένη Ελλάδα, που να ψυχαναγκάσουν τους νέους μας να μιμηθούν τα μυθικά πρότυπα.
Η Ιδέα ως υπόβαθρο κοινωνικής οργανώσεως. Σε κάθε πόλη, σε κάθε συνοικία, πρέπει να ανασυσταθεί η Εκκλησία του Δήμου με νομοθετικές αρμοδιότητες. Στην αρχή, όσο είμαστε αδύναμοι οργανωτικώς, προκειμένου να μην επέμβουν οι κατοχικές αρχές, οι Εκκλησίες του Δήμου μπορούν να ισχυρίζωνται ότι πρόκειται για θεατρικό δρώμενο, ή για προσομοίωση κοινοβουλίου. Σκοπός μας είναι να εθιστεί ο Λαός στο σπάσιμο του νομοθετικού μονοπωλίου που κατέχει ο εχθρός. Να εθιστεί ο Λαός μας στην ανάληψη νομοθετικών πρωτοβουλιών πέρα και πάνω από το κατοχικό κυνοβούλιο.
Η Ιδέα ως μιμήδιο. Τραγούδια, ύμνοι, παιάνες, προσευχές, χοροί, μουσικά συγκροτήματα, θρησκευτικές τελετές, πρέπει να υμνούν την Εθνική Ανεξαρτησία.
Έτσι, οι υπόδουλοι Έλληνες πατριώτες στην κατεχομένη Ελλάδα του 2013 θα προχωρήσουν σε μία de facto Εθνική Ανεξαρτησία, μέχρι να αναγνωριστεί η Ανεξαρτησία μας de jure.
Και σε αυτό το ζήτημα υπάρχει απουσία πρωτοβουλιών και ενεργειών από τους πατριώτες. Πόσα σύγχρονα τραγούδια και συγκροτήματα υμνούν την Εθνική Ανεξαρτησία; Τόσο γρήγορα λησμονήσαμε πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε το δημοτικό τραγούδι στην Μεγάλη Εθνεγερσία του 1821;
Η Ιδέα ως κώδικας συμπεριφοράς των ελιτ. Η πολιτική κοινωνιολογία διδάσκει ότι η συμπεριφορά των ελίτ ακολουθεί τους νόμους της βαρύτητος. Αν οι ελίτ μίας κοινωνίας είναι ραγιάδες, η συμπεριφορά τους αντιγράφεται άμεσα από τις μάζες.
Οι πατριώτες προπαγανδιστές πρέπει να συγκεντρώσουν υπογραφές σε μία επιστολή που να καλεί τον Λαό για Αγώνα μέχρις εσχάτων υπέρ της Εθνικής Ανεξαρτησίας από κορυφαίες προσωπικότητες των γραμμάτων, της επιστήμης, της τέχνης.
Αν δεν υπάρχουν τέτοιοι, ακόμη καλύτερα. Θα εμφανίσουμε μία τέτοια επιστολή που θα την έχουν υπογράψει οι νεκροί Πρόγονοι, πχ οι παππούδες μας που πολέμησαν το 1940, και θα τελειώνει κάπως έτσι «θα στέκεστε για πολύ ακόμη άπραγοι μπροστά στον εξευτελισμό της Πατρίδος; Σας καλούμε να πράξετε το καθήκον σας για το καλό των επομένων γενεών, όπως το πράξαμε εμείς για εσάς. Εμπρός στον Αγώνα, είναι καιρός να μας μιμηθείτε και να δοξαστείτε».
Την επιστολή θα υπογράφουν και οι αγέννητοι Απόγονοι, κάπως έτσι: «Θα έρθουμε στον κόσμο πολλά χρόνια μετά την δημοσιοποίηση αυτής της επιστολής. Αλλά δεν θέλουμε να γεννηθούμε δούλοι. Θέλουμε να γεννηθούμε ελεύθεροι. Αν μας φέρεις στον κόσμο χωρίς να έχεις αγωνιστείς για την Ελευθερία της Πατρίδος θα είσαι αιωνίως δειλός και ανάξιος να αποκαλείσαι Πρόγονός μας. Εμείς, αν γεννηθούμε δούλοι, θα πολεμήσουμε ως Έλληνες για να μην ατιμάσουμε το όνομά μας. Αλλά εσύ αν δεν πολεμήσεις τώρα, δεν θα έχεις το δικαίωμα να αποκαλείσαι Έλλην Πρόγονός μας».
Οι σημερινές προδοτικές ελίτ, έτσι και αλλιώς θα έχουν οικτρό τέλος. Σημασία έχει να αναδείξουμε νέες ελίτ, οι οποίες θα ακολουθούν τον Ηρωικό τρόπο ζωής. Και αυτό γίνεται με καθημερινή διδασκαλία της νεολαίας. Με σύσταση σχολής Ηγητόρων του Ελληνισμού, όπου θα διδάσκουμε τον Ελληνισμό και τον Ηρωικό τρόπο ζωής.
Η Ιδέα ως μάθημα στα σχολεία. Αφού τώρα στα σχολεία μας επικρατούν τα ρεπουσοειδή τα οποία διαδίδουν την ιδέα του ραγιαδισμού, μόνον ένας τρόπος υπάρχει για να επικρατήσει η Ιδέα της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Να διδάσκουμε εμείς στα παιδιά μας τον Ηρωικό τρόπο ζωής. Το βράδυ, τα σαββατοκύριακα, να κάνουμε μαθήματα πατριδογνωσίας σε μικρά παιδιά. Με το διαδίκτυο μπορεί να λειτουργεί διαδικτυακό σχολείο 24 ώρες το 24ωρο. Όμιλοι, σύλλογοι, κοινότητες, μη-κερδοσκοπικές εταιρείες, σωματεία, πρέπει να μετατραπούν άμεσα σε σχολεία και να αναλάβουν το βαρύ φορτίο να μεταλαμπαδεύσουν την Ιδέα της Εθνικής Ανεξαρτησίας στον Λαό.
Η Ιδέα ως δημόσιο μνημείο. Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δήμο, η Ιδέα της Εθνικής Ανεξαρτησίας πρέπει να μετατρέπεται σε δημόσιο μνημείο. Αν δεν γίνει άγαλμα, ας γίνει σύνθημα στους τοίχους. Αν δεν ονομαστεί οδός προς τιμήν κάποιου Ήρωος, ας γίνει επιγραφή. Πάντως να υπάρχει, να το βλέπουν διαρκώς οι υπόδουλοι Έλληνες. Να διαισθάνωνται στο κορμί τους την Ιδέα να τους ηλεκτρίζει.
Αν είχε δαπανηθεί το 10% του χρόνου και της ενέργειας των πατριωτών σε όλα αυτά που αναφέραμε, αντί να κλαυθμηρίζουν στα κοινωνικά δίκτυα για το πόσο προδότης είναι ο Σαμαράς, τώρα θα ήμασταν ελεύθεροι.
Οι πατριώτες ας προσέξουν ότι η κατοχική ληστοσυμμορία Σαμαρά δαπανά πολύ χρόνο, χρήμα, και ενέργεια στο να διαδώσει την ιδέα του ραγιαδισμού. Διοργανώνονται εκδηλώσεις υπέρ του ραγιαδισμού(Ζάππειο 1,2,3), γράφονται βιβλία υπέρ του ραγιαδισμού(Ρεπούση), οργανώνονται διαδηλώσεις υπέρ του ραγιαδισμού(ομάδες αντίφα), υπάρχουν σχολές που εκπαιδεύουν ελίτ υπέρ του ραγιαδισμού(οικονομικά τμήματα «Ελληνικών» πανεπιστημίων), τυπώνονται φυλλάδια υπέρ του ραγιαδισμού(φυλλάδια υπέρ του ευρώ και της ΕΕ).
Με άναρθρες κραυγές δεν αποκτάται η συλλογική Ελευθερία. Χρειάζεται καθημερινή και σκληρή δουλειά για να επιβάλλουμε την Ιδέα της Εθνικής Ανεξαρτησίας. 

No comments:

Post a Comment